maandag 15 augustus 2022
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Wat mag je van ons verwachten?

  Al onze kittens hebben een stamboom, krijgen een chip en zullen 2 keer ingeënt (kattenziekte en niesziekte) en 3 keer ontwormd worden. Al onze kittens verlaten het nest met contract samen met de wettelijke garantie.

  Ook zullen ze meermaals nagekeken worden door onze dierenarts zodat ze volledig gezond, geënt en parasietenvrij naar hun thuis kunnen vertrekken wanneer ze minimum 14-15 weken oud zijn.

  Lees Meer...
 • Een moderne kattenkwaal: Verveling!

  Een moderne kattenkwaal: Verveling!

  Een kat is een speels, actief en nieuwsgierig dier. Ja, ook in de natuur slapen ze het grootste deel van de dag, maar eens wakker hebben ze een druk en gevuld leven.

  Een gans territorium om te controleren en hermarkeren, eten zoeken en vangen, vreemde geuren onderzoeken en geregeld een gevaar ontwijken.

  Lees Meer...
 • Het onstaan van de Bengaal

  Het onstaan van de Bengaal

  Wat de Bengaal voor velen van ons zo interessant en boeiend maakt is hun mysterieuze en sluwe intelligentie, die zo overeenkomt met die van hun in het wild levende aanverwanten.

  De betovering met het "wilde mystieke" bij gedomesticeerde katten heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuw kattenras:

  De Bengaal!

  Lees Meer...
 • Rosetted, spotted Bengaalse kittens.

  Rosetted, spotted Bengaalse kittens.

  Hier willen we jullie kennis laten maken met onze recent geboren nestjes, en kan je informaie terug vinden over hun ontwikkeling en beschikbaarheid.

  Onze kittens worden in de woonkamer grootgebracht zodat ze opgroeien tot sociale katten. Indien u interesse heeft in een van onze kittens, of u wenst op de hoogte gehouden te worden via e-mail

  Lees Meer...
 • Een goede fokker kiezen...

  Een goede fokker kiezen...

  Van zodra je er zeker van bent dat de bengaal, zowel Qua uiterlijk als karakter, de kat voor jou is kan de zoektocht beginnen naar een geschikte cattery.

  Tegenwoordig is het internet de geschikte manier om cattery's op te zoeken. Het geeft je, naargelang de informatie op hun website, de kans te lezen over de cattery zelf, eventueel foto's van de aanwezige dieren, beschikbare kittens of vorige nestjes enz.

  Lees Meer...
 • Bezint eer je begint

  Bezint eer je begint

  Voordat u tot de aanschaf van een kitten/kat overgaat, raden wij u aan om eerst veel te lezen over katten, hun verzorging en het ras dat u denkt te willen aanschaffen.

  De keuze van het ras zal vooral afhangen van uw levensstijl. Tussen de verschillende kattenrassen zit niet alleen verschil in uiterlijk, maar ook het karakter kan behoorlijk verschillen. Zo zijn er katten die een groot deel van de dag ergens rustig liggen te slapen

  Lees Meer...
 • Allergie bij Bengaal katten

  Allergie bij Bengaal katten

  Een Bengaal heeft over het algemeen een andere vacht, ook veel korter, ruift heel weinig, en wast zich ook nog eens veel waardoor de meeste haren worden ingeslikt tijdens het wassen. Dus voor mensen die allergisch zijn voor het haar van katten komt de Bengaal globaal genomen goed uit.

  Over het algemeen hebben we tot hiertoe al enkele mensen gehad met katten allergieën, en die totaal niet hebben gereageerd toen

  Lees Meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Kittens geboren?

Informatie Bengaal kittens - opvoeding - prijs - fokker zoeken - kittenplanning enz

Deel deze pagina

Hier vind je al onze artikkelen terug aangaande info over Bengaalse kittens. Zoals bv opvoeding, fokker zoeken, kitten komt thuis, prijs enz. Druk op de knop " Meer Info " als je het artikkel volledig wenst te lezen of maak bovenaan gebruik van ons menu-systeem.

Wanneer je overweegt een Bengaal in huis te willen verwelkomen raden we ten sterkste aan meer over het ras te weten te komen. Zoek informatie op het internet, schaf boeken aan, loop eens langs een kattenshow en spreek eens met de fokkers daar, sluit je aan op forum's enz. Ook kan je met alle vragen over de Bengaal steeds bij ons terecht, je kan contact met ons opnemen via ons contactformulier, we zijn steeds bereid op al je vragen te antwoorden.

Je kan best een gezonde dosis humor hebben als je een bengaal zoekt aan te schaffen. Over het algemeen zijn Bengalen geen schootkatten maar wel aanhankelijk, lief en steeds in de buurt van je te vinden. Maak eens een lijstje van dingen die je wil of niet wil zien bij je nieuwe huisgenootje, en vergelijk dit dan met de opzoekingen die je gedaan hebt over het ras.

Wanneer je je volledig kan vinden in de karakteromschrijving en er nog steeds van overtuigd bent dat de Bengaal de kat is voor jou, kan de zoektocht naar een goed fokker en een bengaal beginnen.Natuurlijk heeft de bengaal een fantastisch uiterlijk maar je moet weten dat de bengaal buiten zijn mooie uiterlijk ook een apart karakter heeft.

De Bengaal is echt een actieve kat, die veel aandacht en liefde nodig heeft, ze zijn vocaal en kunnen behoorlijk druk zijn. Het is beslist geen kat die de hele dag ligt te slapen, en is echt aanwezig in huis.

____________________________________________________________________________________

Volg ons op:

Info over Bengaalse kittens - opvoeding - prijzen - fokker zoeken enz...

Meer laden Hou SHIFT knop ingedrukt, om alles te laden Laad alles

Laatste nieuws

Wij verwachten geen kittens meer wegens stop cattery

Lees Meer...

Laatste Nieuws.

Wij verwachten geen kittens meer wegens stop cattery

Lees Meer...

Aandacht

Moest je van plan zijn om een Bengaals kitten te adopteren, gelieve eerst de nodige informatie over de Bengaal te lezen alvorens direct tot aankoop over te gaan. 

KittenbeleidInfo BengaalKitten info

.Aandacht.

Moest je van plan zijn om een Bengaals kitten te adopteren, gelieve eerst de nodige informatie over de Bengaal te lezen alvorens direct tot aankoop over te gaan. 

KittenbeleidInfo BengaalKitten info

Meer Info?

Wens je graag wat meer te willen weten over de Bengaal, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Contacteer Ons